Tegenwoordig zien we het overal het aantal inbraken worden meer. Beste beveiliging voor uw woning/pand is het treffen van meerdere maatregelen.

Één daarvan is camera’s. Wij installeren en beheren de camera’s voor u. De camera’s die wij verkopen zijn van het Merk Ubiquiti Unifi , maar ook andere merken zoals Eufy, Google Nest, Hikvision zijn wij bekend mee. Één van de voordelen van Unifi is dat het on-premise is, dat houdt in dat uw data lokaal wordt opgeslagen niks de cloud ingaat. Vanuit de app op uw mobiele telefoon/tablet beheert u al uw camera’s en of slimme deurbel.

Tevens biedt Ubiquiti ook netwerk apparatuur en zoals ( accesspoints, swiches, routers en firewalls) waardoor er een ecosysteem gecreëerd wordt. Hierdoor heeft u via één systeem toegang tot uw camera’s, slimme deurbel, accesspoints, swiches, routers en/of firewalls.

Als eerst beginnen wij met het in kaart brengen van u eisen en wensen. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak. Bij een akkoord beginnen wij met het starten van de werkzaamheden. Wilt u vrijblijvend informatie neem dan contact met ons op, ook voor andere maatregelen voor het beveiligen van uw eigendommen kunt u bij ons terecht.