Tegenwoordig zien we overal het aantal inbraken stijgen. Om uw woning of pand te beschermen, kunt meerdere maatregelen treffen. Belangrijkste maatregel is het hebben van camerabeveiliging.

Wij installeren en beheren de camera’s voor u. De camera’s die wij verkopen zijn van het merk Ubiquiti Unifi Protect, maar wij zijn ook bekend met andere merken zoals Eufy, Google Nest en Hikvision. Eén van de voordelen van Unifi Protect is dat de camera’s on-premise werken. Dat houdt in dat uw data lokaal worden opgeslagen en dus niet in de cloud. Hierdoor betaalt u geen abonnement kosten, tevens heeft u uw data in eigen beheer. Met Unifi Protect software management systeem beheert u uw camera’s, tevens worden alle gegeven opgeslagen op de Unifi Protect.

Werkwijze

Als eerste stap beginnen wij met het in kaart brengen van uw eisen en wensen. Hierbij stellen onder andere de volgende vragen:

  • wordt het een wifi en/of bedrade camera?
  • waterdicht wel of niet?
  • Full HD of 4K camera?
  • Bewegingssensor nodig?
  • Toegangscontrole systeem nodig?

De Ubiquiti Unifi smart sensor is een bewegingsdetector. Met de Ubiquiti UniFi Access wordt een geavanceerde toegangsbeveiliging systeem gerealiseerd.

Met Ubiquiti Unifi smart en access wordt de beveiliging van uw woning/pand uitgebreid. Elk extra maatregel is een toevoeging voor uw woning. Hierdoor wordt de kans op slagen van inbraken verkleind.

Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak. Bij akkoord beginnen wij direct met de werkzaamheden. Wilt u vrijblijvend informatie, neem dan contact met ons op. Of kom gerust langs bij ons kantoor. Vanaf € 299,- heeft u bij ons een compleet camerabeveiliging inclusief camera, recorder en installatie.

Tevens biedt Ubiquiti netwerkapparatuur zoals accesspoints, switches, routers en firewalls, waardoor er een ecosysteem gecreëerd wordt. Hierdoor heeft u via één systeem toegang tot uw camera’s, deurbel en netwerkapparatuur. Het volledige beheer van uw camera’s kunt u zelf doen of aan ons uitbesteden.

Camerabeveiliging