Bent u op zoek naar een IT cursus, dan ben u bij ons aan het goede adres. Wij geloven in de kracht van delen van informatie.

Wij geven verschillende IT-cursussen, zowel individueel als voor groepen en zowel technisch als niet-technisch. Voorbeelden zijn cursussen in het ontwikkelen van websites en de bewustwording van securityrisico’s. Hieronder vindt u een overzicht van de trainingen die wij aanbieden.

Cisco

Cisco is een marktleider op het gebied van routing en switching. Tevens heeft het een breed pakket aan producten waarvoor je gecertificeerd kan worden. Wij bieden een zelfgemaakte cursus aan waarmee je klaargestoomd wordt voor de Cisco Certified Network Associate, afgekort CCNA examen. CCNA is de basis certificering van Cisco dat als indicatie wordt gebruikt voor beheersing van netwerkkennis.

Juniper

Juniper is fabrikant van netwerkapparatuur voor gebruik bij internetproviders en de grootzakelijke markt. Net als Cisco heeft Juniper verschillende cursussen. De volgende cursussen bieden wij aan:

De JNCIA-Junos certificering is bedoeld voor netwerkprofessionals met beginnende tot gemiddelde kennis van netwerken. Het examen verifieert uw begrip van de kernfunctionaliteit van Junos OS.

JNCIA-SEC, de certificering op associate-niveau in deze track, is ontworpen voor netwerkprofessionals met beginnende tot gemiddelde kennis van het Junos OS voor apparaten uit de SRX-serie.

Computercursus

Buiten product cursus om bieden wij ook computer cursus aan. Deze cursus wordt op basis van deelnemersniveau op niveau aangepast. Hierin vertellen wij hoe de cursist om kan gaan met de computer, tablet en/of smartphone. Hoe beveilig ik een mijn apparaat? Wat kan ik doen als het niet meer werkt? Hoe installeer ik programma’s? Op basis van de vraagstukken maken wij een maatpakket cursus waarbij ook in praktijk de cursist aan de slag gaat.

Let op: wij zijn geen erkend trainingsinstituut voor de certificering van producten. Heeft u vragen over trainingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Cursus