Kwetsbaarheden brengen altijd risico’s met zich mee, niks is honderd procent waterdicht, maar dit betekent niet dat u er niks tegen kunt doen. Wist u dat de zwakte schakel in uw omgeving de medewerker is, want phishing is een bekende manier om informatie te ontfutselen.

Wij maken samen met u een plan van aanpak om een pentest op uw systemen uit te voeren. Op basis van dit plan beginnen wij met het analyseren van de systemen. Na het analyseren worden de gevonden kwetsbaarheden onderzocht op risico, impact en kans.

Op basis van deze gegevens geven wij advies over de maatregelen die u kunt implementeren of die wij voor u kunnen implementeren. Deze maatregelen zijn zowel technisch als niet technisch van aard, want IT security is breder dan operating system updaten, nieuwste protocollen en of sterke encryptie methodes gebruiken.

Een goede security begint als eerst bij het opleiden en bewust maken van medewerkers. Wilt u meer informatie over pentest en of IT-security klik hier om contact met op ons op te nemen.