Mijzelf zou ik omschrijven als een flexibele en ondernemende persoon die van doorzetten houdt. De afgelopen jaren ben ik gegroeid tot volwaardig netwerk en security engineer om zorg te dragen voor het netwerk omgeving.

Ik ben mijn carrière gestart bij de Belastingdienst waarna ik een vervolg stappen heb gezet naar de Volksbank en Universiteit Utrecht.

Belastingdienst

Bij de Belastingdienst bestonden was ik DevOps netwerk en security engineer en scrum master. Mijn taken bestaan uit: het ontwerpen in projecten, life cycle management van firewall omgeving, inrichten van IDS/proxy oplossing, realiseren van keten verkeer, (firewall, switch, routering en waar nodig nemen van mitigerende maatregelen) doornemen van SIEM verkeer. Beheren van de NSX omgeving en daarbij uitrollen virtuele machines (VM’s)machines. Tevens het oplossen van 2de lijns incidenten.

Volksbank

Bij de Volksbank was ik onderdeel van de Ops netwerk team. Dagelijks controle van netwerk apparatuur, opvoeren DNS records, oplossen 1ste lijns incidenten waren onderdeel van mijn taken.

Universiteit Utrecht

Bij de Universiteit Utrecht ben ik DevOps netwerk engineer. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Het in werking stellen van de lab omgeving is één van mij taken. Hierbij moest ik routes aanpassen, datastromen realseren, acl’s aanpassen en netwerktekening maken. Buiten dit doe ik ook het beheer van de Cisco ACI omgeving. Tevens ben ik bezig met mijn collega om taken te automatiseren met ansible. Daarnaast los ik 2de lijns incidenten op, life cycle management van swiches en DNS, opvoeren van DNS records en uitrollen van VM’s.

Tijdens mijn carrière heb kennis op gedaan van de volgende producten tevens Cisco, Juniper, Arista, VmWare, Pfsense, Nagios, PRTG, F5, SOLID, ACI, PSM1, ITIL en NSX. Tevens ben ik gecertificeerd in een deel van die producten.

In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met IT, ik heb een virtuele omgeving draaien op ESXI waarbinnen ik verschillende VM’s heb draaien. Tevens heb ik een netwerkomgeving van Ubiquiti UniFi.

Maakt u gebruikt van andere producten? Neem contact met mij om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ook via LinkedIn kun u contact opnemen met mij.

netwerk engineer