Wij ontwikkelen dé website voor u. Hiervoor maken wij gebruik van een contentmanagementsysteem (CMS). Na het ontwikkelen van de website kunt u ervoor kiezen om het beheer aan ons overlaten, maar ook eenvoudig zelf beheren.

Als eerste stap komen wij bij u langs, of bent u welkom bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij de eisen en wensen voor uw website. Hiermee gaan wij aan de slag om een schets te maken. Vervolgens toetsen wij samen met u of het ontwerp voldoet aan uw eisen en wensen.

Nadat wij akkoord van u hebben gekregen, beginnen we met het ontwikkel proces. Dit doen wij in kleine stapjes, waarbij wij u meenemen in het proces. Want ons motto is: “u vraagt, wij leveren”.

Nadat de website live is gegaan, leveren wij u documentatie aan waarin onder andere is beschreven hoe het beheer proces verloopt. Wilt u het beheer aan ons overlaten, dan doen wij dit met veel plezier. Klik hier om ons portfolio te zien.

Als CMS maken wij gebruik van WordPress, maar we zijn ook bekent met Joomla en Shopify. Voordeel van WordPress is, dat er een grote community achter zit, hierdoor zijn er verschillend plugins waarmee je je website kan uitbreiden. Wist u dat 60% van de website met WordPress is gebouwd? Tevens is Joomla open souce, hierdoor is het gratis.

Heeft u bestaande website, maar wilt u uw website naar een hoger niveau tillen. make-over geven, aanpassen en of uitbreiden hiermee kunnen wij u helpen. Op basis van uw eisen en wensen gaan wij aan de slag. Wij implementeren betaalsystemen in bestaande websites. Ook handmatig proces die geautomatiseerd kunnen worden automatiseren wij voor u. Hierdoor verkleint u de kans op fouten.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Website ontwikkel proces